Welkom

Barike Computer Solutions (BCS) biedt producten en oplossingen die zijn ontworpen voor al uw IT behoeften. Ons assortiment bestaat uit een breed divers produkt aanbod, variërend van hardware supplies, (high-end) networking tot software(licenties) van alle bekende merken.

Wij zijn uw onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen. Wij zijn uw partner voor levering, installatie en configuratie van onze producten, zowel lokaal als internationaal.

Lees verder

Onze partners

Hewlett-Packard-Entreprise
HP
Lenova
Jabra
Microsoft
Cisco Meraki
Cisco
IBM
Hardware

Barike levert alles op het gebied van Hardware, PC, Servers en printers e.e.a. tegen zeer concurrerende prijzen.

Software (licenties)

Wij bieden een service voor software (server software, besturingssystemen, back-up software, anti-virus…) en software volume licenties aan.

Randapparatuur

Naast netwerken en systemen, bieden wij ook diverse randapparatuur aan. Van toetsenbord en muis tot printers en cartridges.

Producten & Services

Barike biedt op het gebied van ICT een compleet assortiment. Wij garanderen een uitstekende service om uw producten zo snel mogelijk bij u te kunnen leveren. Wij zijn de partner voor global accounts, maar ook bijvoorbeeld voor de complete inrichting van datacentra.

Onze hardware, software en randapparatuur zijn onder te verdelen in de 3 productcategorieeen: Bedrijfsnetwerken, Samenwerking en Datacenter & virtualisatie.

Lees verder

Vraag ons een offerte aan!

We garanderen kwaliteit, uiterst snelle levering en een zeer concurrerende prijs.